De Sint Nicolaaskerk in Dwingeloo, met zijn markante ‘siepeltoren’, is een baken in de omgeving. Een prachtig gebouw in het hart van het Drentse brinkdorp dat zelfs tot rijksmonument is benoemd. Het is een van de oudste kerken van Drenthe en kent een rijke historie. Met de diverse mogelijkheden voor onder meer verhuur geven we samen een nieuwe moderne invulling aan de oude dorpskerk. Zoals het geven van een concert, exposeren en trouwen in de kerk. Ook kunt u met een groep onder leiding van een gids een excursie krijgen in de kerk.

In het hart van Drenthe kunt u in de oude dorpskerk van Dwingeloo terecht voor het geven van concerten, om te exposeren en voor rondleidingen. Ook is de Sint Nicolaaskerk een unieke trouwlocatie.