Audiovisuele apparatuur en muziek
U kunt gebruik maken van de moderne en geavanceerde AV-apparatuur, zoals een geluidsinstallatie (met microfoons en boxen) waar u uw eigen muziek op kunt streamen via bijvoorbeeld een tablet of smartphone.

In de kerk is een piano aanwezig. Deze kunt u gebruiken. In de kerk is tevens een orgel aanwezig. Wilt u daarvan gebruikmaken? Neemt u dan contact met ons op.

Capaciteit en parkeren

De kerk biedt ruimte aan zo’n 250 bezoekers. Zij kunnen allen plaatsnemen in de authentieke kerkbanken of op de stoelen. In de nabije omgeving is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Bij warme temperaturen is de kerk een koele plek, terwijl bij koude temperaturen de kerk door de moderne verwarmingsinstallatie goed verwarmd is.

Horeca

Voor horeca in de kerk, zoals koffie, thee of een buffet verwijzen wij u graag naar de lokale restaurants in Dwingeloo. Zij kunnen dit voor uw evenement in de kerk verzorgen.