Bent u met een groep en wilt u, onder leiding van een gids, de kerk bezichtigen? Daarvoor zijn ruime mogelijkheden. Neemt u daarvoor contact met ons op. Samen met u kunnen wij een excursie op maat voor u samenstellen. Eventueel in combinatie met andere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het nabijgelegen Landgoed Oldengaerde

Vrije bezichtiging

In de zomermaanden is de kerk op woensdag en donderdag geopend. Van mei tot en met augustus is het kerkgebouw vrij te bezichtigen op woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur. Een vaste groep vrijwillige gastheren en -dames is dan aanwezig voor ontvangst en presentatie.

Helaas is vanwege de coronamaatregelen de kerk in de zomer van 2020 voor vrije bezichting op woensdag- en donderdagmiddag gesloten.