Kerk vanaf 28 juli weer geopend voor bezichtiging

Bezichtiging ker

Vanaf 28 juli 2021 is de Sint Nicolaaskerk weer geopend voor bezichtiging. Vanaf die datum tot en met september kunt u de kerk elke woensdag- en donderdagmiddag weer bekijken. Een vrijwillige gastheer en/of gastdame is dan in de kerk aanwezig voor ontvangst en presentatie.

Wilt u de kerk bekijken? U bent elke woensdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur van harte welkom. De toegang is vrij, maar een bijdrage voor het onderhoud van de kerk wordt bijzonder op prijs gesteld. De gastheer of -dame kan u uitgebreide uitleg geven over de rijke historie, het gebruik van de kerk én de verbouwplannen.

Vanzelfsprekend houden wij de coronamaatregelen in acht. Wij gaan er vanuit dat u dat ook doet als u in het kerkgebouw aanwezig bent.