De Sint Nicolaaskerk ondergaat momenteel een flinke verbouwing en renovatie. Daarom is de kerk tot en met einde 2022 niet beschikbaar.

Zoekt u een locatie om een concert te geven?

Bijvoorbeeld met uw koor? Of voor een optreden met popkoor of muziekgezelschap? De Sint Nicolaaskerk in Dwingeloo, centraal gelegen in Drenthe, leent zich daar bij uitstek voor. De kerk kent een bijzondere en uitstekende akoestiek.

Wilt u exposeren in de Sint Nicolaaskerk?

Ook dat kan. Regelmatig stellen kunstenaars hun schilderijen en kunstwerken tentoon in het gebouw.

Trouwen in de kerk

En wilt u trouwen? De Sint Nicolaaskerk is een sfeervolle trouwlocatie centraal gelegen in Drenthe. Waar u zowel voor de wet kunt trouwen als voor de kerk. Hiervoor kunt u bellen met 0521 59 24 79.

Excursie en rondleiding

Bent u met een groep en wilt u, onder leiding van een gids, de kerk bezichtigen? Daarvoor zijn ruime mogelijkheden. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Bekijk de faciliteiten in de kerk (AV-apparatuur, parkeermogelijkheden, horeca).