Audiovisuele apparatuur en muziek

U kunt gebruik maken van de moderne en geavanceerde AV-apparatuur, zoals een geluidsinstallatie (met microfoons en boxen) waar u uw eigen muziek op kunt streamen via bijvoorbeeld een tablet of smartphone.

In de kerk is een piano aanwezig. Deze kunt u gebruiken. In de kerk is tevens een orgel aanwezig. Wilt u daarvan gebruikmaken? Neemt u dan contact met ons op.

Parkeren

In de directe omgeving is voldoende parkeerruimte beschikbaar. In het centrum van Dwingeloo gelden blauwe zones waar u met uw parkeerschijf maximaal drie uur vrij kunt parkeren op maandag tot en met zaterdag van 09.00 – 18.00. Op zondag is de regeling blauwe zone niet van toepassing. Zonder parkeerschijf kunnen bezoekers de gehele week gratis gebruik maken van de langparkeerplaatsen aan de nabijgelegen parkeerplaatsen aan de Bruges en de Weijert.

Horeca

Wilt u tijdens bijvoorbeeld uw concert, expositie of trouwerij zorgen voor consumpties, hapjes of een buffet? In Dwingeloo zijn meerdere restaurants die dit graag voor u verzorgen. Op horecadwingeloo.nl vindt u de diverse horecagelegenheden in het dorp.